۱۴۰۳ يکشنبه ۱۰ تير

برگزاری سی امین جلسه هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه 031 خرداد ماه 1403)

سی امین جلسه هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه با حضور اعضاء از ساعت 8 تا 10 صبح روز پنجشنبه 1403/03/31 با میزبانی مدیر محترم مرکز هاب فیزیک دانشگاه جناب آقای دکتر رکنی زاده در محل مرکز برگزار شد. از مصوبه های مهم این جلسه انتصاب جناب آقای دکتر سید محسن قائم فرد به سمت مدیرعاملی بنیاد بود. در این جلسه آقای دکتر رکنی زاده پس از برگزاری جلسه هیات مدیره؛ گزارشی از روند اقدامات و تلاش های ارزشمند انجام گرفته در جهت ساخت و تجهیز این مرکز برای حاضرین ارائه نمودند.

سی امین جلسه هیات مدیره بنیاد حامیان دانشگاه با حضور اعضاء از ساعت 8 تا 10 صبح روز پنجشنبه 1403/03/31 با میزبانی مدیر محترم مرکز هاب فیزیک دانشگاه جناب آقای دکتر رکنی زاده در محل مرکز برگزار شد. از مصوبه های  مهم این جلسه انتصاب جناب آقای دکتر سید محسن قائم فرد به سمت مدیرعاملی بنیاد بود. همچنین در این جلسه آقای دکتر رکنی زاده  پس از برگزاری جلسه هیات مدیره؛ گزارشی از روند اقدامات و تلاش های ارزشمند انجام گرفته در جهت ساخت و تجهیز این مرکز برای حاضرین ارائه نمودند.
تاریخ:
1403/04/02