۱۴۰۳ يکشنبه ۱۰ تير
.

هفتمین گردهمایی سراسری خیرین آموزش عالی کشور _تبریز( 27-25 اردیبهشت1403)

.

گزارش اجمالی از حضور در همایش تبریز:

هفتمین گردهمایی خیرین آموزش عالی در شهر تبریز، فرصت مغتنمی برای اجتماع همدلانه خیرین و اعضای بنیادهای حامیان دانشگاه‌های کشور بود. همت بنیاد حامیان علم و فناوری ایران در برپایی این دورهمی‌های سالانه قابل ستایش و ستودنی است. استمرار در برگزاری گردهمایی، رایزنی با دانشگاهها برای میزبانی مطلوب، مشخص کردن موضوع و پویش هر همایش، سطح مطلوب برگزاری گردهمایی‌ها، بهره‌مندی از مشارکت و حضور ستاد خیرین وزارت علوم، دعوت از خیرین و خانواده ایشان، نظم و هدفمندی در برگزاری مراسم و... از نکات و‌نقاط شایسته تمجید زحمت این کاربلدهای با تجربه است. میزبانی دانشگاه تبریز در غایتِ زحمت و مهمان نوازی برگزار شد: پیش بینی برنامه‌های به هم پیوسته، احوال پرسی مداوم از مهمانان، بسیج تعداد زیادی از کادر اداری و اجرایی دانشگاه برای حسن اجرای برنامه‌ها، استفاده بهینه از فرصت‌ها برای تبریز گردی و ماندگاری سازی خاطرات سفر برای شرکت کنندگان در کنار برنامه اصلی گردهمایی و ... نشان از دقت در ظرایف، تجربه و کار جمعی و دلی همکاران محترم در دانشگاه تبریز بود که با همه وجود از ایشان ممنونیم. حضور ثمربخش و مشتاقانه خیرین و اعضای بنیادهای حامیان از دانشگاه‌های مختلف، بیانگر روند رو به جلو و پیشرفت در برگزاری این گردهمایی‌ها و اهمیت آن برای شرکت کنندگان است. سلامت و سعادتمندی همگان را امیدواریم.

تاریخ:
1403/03/08