برادرزاده ايشان مهندس بابك دهقاني در مورد عمومي خود ميگويند:«علاقه ايشان به پيشرفت و نوآورى علمى دليلي شد كه تصميم به ساخت كتابخانه اي در شهر اصفهان به يادبود از پدر و مادر خود بگيرند، براي اجراى اين پروژه نظر ايشان براين بود كه اين كتابخانه را زير نظر سازمانى علمى و فرهنگى داير كنند كه نتيجه و استفاده بهترى داشته باشد.
وي به مراجعه عموي خود به دانشگاه اصفهان اشاره ميكند و ميافزايد:« پس از مراجعه به دانشگاه با همكارى و همفكرى مديريت دانشگاه و آشنايي با مجمع خيرين دانشگاهساز اصفهان تصميم براين شد كه براي سهولت استفاده دانشجويان و همچنين سرپرستى و بروزرسانى، اين كتابخانه در داخل دانشگاه اصفهان ساخته شود».
بابك دهقاني ميافزايد:« بعد از مذاكرات و جلسات متعدد به اين نتيجه رسيديم كه دانشگاه نيازمند دانشكده شيمى است؛ اين موضوع را با آقاى دهقانى مطرح كرديم و ايشان استقبال كردند و گفتند هدفشان ساخت بنايي علم است و با ساخت اين پروژه موافقت شد».وي به آمادهسازي نقشهاي مورد نياز براي اين دانشكده توسط دانشگاه اشاره ميكند و ميگويد:« زيربناى دانشكده در ابتدا ٢٠٠٠ مترمربع با بودجه ٢٠ميليارد ريال برآورد شد اما بعد از تحقيق دانشگاه و نياز دانشكده به فضاى بيشتر مساحت به ٣٢٠٠ مترمربع در ٤ طبقه افزايش پيداكرد، اين مجموعه شامل آزمايشگاه، كلاسهاى درس، دفاتر اساتيد است.
و سرانجام در اسفند ٩٥ اجراى پروژه زير نظر مجمع خيرين دانشگاه ساز آغازشد و برنامه زمانبندى براي پايان پروژه مهرماه ٩٧ اعلام شد».
وي با اشاره به تاكيد عموي خود بر اجراى با كيفيت و سرعت عمل، ادامه ميدهد:« در حال حاضر اين كار با تلاش و همكارى دانشگاه و مجمع خيرين پيشرفت خوبي نسبت به زمانبندي در نظر گرفته شده داشته است».
در آخر لازم ميدانم از جناب آقاى دكتر طالبى مديريت دانشگاه اصفهان و جناب آقاى دكتر موسوى مديريت مجمع خيرين دانشگاه ساز اصفهان تشكركنم كه با تلاشهاى بي وقفه و نظرات مثبت خود در به انجام رساندن اين هدف ما را يارى كردند.